21 May, 2019

Vill du jobba med lager och teknisk support på Xtrfy?

[TJÄNSTEN ÄR TILLSATT]

Xtrfy växer och söker nu en person som kan se till att våra produkter når butikerna och att kunderna får hjälp med sina frågor.  

Om oss:

Xtrfy är specialister på gamingutrustning. Företaget är en del av den framgångsrika e-sportorganisationen Ninjas in Pyjamas och alla produkter bygger på samma viktiga komponent: erfarenhet. Tillsammans skapar Xtrfy och NiP produkter som hjälper gamers att prestera – utvecklade i samarbete med proffsen själva.

Vår gamingutrustning kan hittas hos butiker i ett tjugotal länder och i vår egen webbshop, vilket innebär leveranser till såväl distributörer och återförsäljare som konsumenter runtom i världen. Oavsett om man är samarbetspartner eller slutkund lägger vi stor vikt vid att kontakten med Xtrfy ska vara så enkel som möjligt. Därför utökar vi nu verksamheten inom både lager och support.

Tjänsten som Lagerhanterare/Teknisk support (halvtid, Landskrona):

Som lagerhanterare ser du till att våra leveranser plockas, packas, skickas och kommer fram i rätt tid. Med tydlig överblick planerar du våra utskick, anpassar ditt arbete för att hålla tidsramarna och ser till att det är ordning och struktur på lagret. Du hanterar inkommande och utgående gods, och sköter kontakten med transportörer såsom DHL och Schenker.

Lagerhanteringen varvas med arbete inom teknisk support. Här besvarar du frågor kring våra produkter, hanterar returer och hjälper våra kunder på ett effektivt sätt. Du ansvarar för inkommande ärenden i vårt supportsystem och besvarar eller delegerar frågor för att ge våra kunder så bra hjälp som möjligt.

Din profil:

Vi tror att du är en serviceinriktad, noggrann och prestigelös person som tar dig an jobbet med en öppen inställning. Du tar ansvar, egna initiativ och är van vid att arbeta självständigt. Du är en ”doer” som ser till att jobbet blir gjort, och har förmågan att lägga i nästa växel när det behövs.

Du har ett tekniskt intresse, gärna inom datorer och gaming, och är bra på att uttrycka dig i skrift. Du skriver obehindrat på både svenska och engelska, har lätt för att lära och är nyfiken på hur saker fungerar.

Erfarenhet inom lager eller support är ett stort plus. Truckkort likaså.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och kommer överens med rätt person om anställningsform och arbetstid. Tjänsten är på 50 %, med flexibilitet inom ramen för våra kontorstider. Lön enligt avtal.

Vi börjar träffa lämpliga kandidater så snart som möjligt. Skicka din ansökan och eventuella frågor om tjänsten till Joakim Jansson, VD: joakim.jansson@xtrfy.com. Skriv ”Lager & Support” i ämnesraden.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Xtrfy gaming gear

 

We use cookies to improve your experience. By your continued use of this site, you accept our cookies and privacy policies.Read More »