29 December, 2020

Xtrfy söker Digital Marketing Specialist

[TJÄNSTEN ÄR TILLSATT]

Xtrfy växer och till vårt kontor i Landskrona söker vi nu en Digital Marketing Specialist med fokus på e-handel, annonsering och community management.

Om oss
Xtrfy är specialister på gamingutrustning. Alla våra produkter bygger på samma viktiga komponent: erfarenhet. Vår utrustning kan hittas hos butiker i ett fyrtiotal länder och i vår egen webbshop. Vi expanderar snabbt med stark tillväxt på såväl befintliga som nya marknader, och i takt med att verksamheten växer behöver vi stärka upp marknadsteamet för att bli ännu bättre på att ta vara på den stora potential som finns globalt.

Arbetsuppgifter
Som Digital Marketing Specialist tar du ett grepp om Xtrfys e-handel och datadrivna marknadsföring, men kompletterar även marknadsteamet i flera delar av vår digitala närvaro.

Du administrerar, analyserar och optimerar vår webbshop, och marknadsplatser som Xtrfy är anslutna till, såsom Amazon. Du planerar, genomför och följer upp annonsering inom bl.a. SEM och sociala medier. Och du tar fram rapporter för såväl betald annonsering som organiskt engagemang i våra sociala kanaler.

Xtrfy har en stark närvaro i sociala medier, och för att bidra till vår varumärkesutveckling hjälper du till att stärka relationen till vår målgrupp. Eftersom mängden förfrågningar och omnämnanden är omfattande, arbetar du med omvärldsbevakning och har dialog med konsumenter och andra intressenter i sociala medier vid behov. I viss utsträckning koordinerar du även aktiviteter som rör vårt community, och på det kreativa planet bidrar du även i processen när det kommer till innehåll i våra sociala kanaler.

Kompetenser och erfarenhet
Vi tror att du har en akademisk utbildning inom marknadsföring och kommunikation, med digital inriktning. Alternativt har du flera års erfarenhet inom likvärdigt arbete, med fördel inom e-handel och hemelektronik.

Idag arbetar vi bland annat i följande miljöer: WooCommerce, WordPress, Google Analytics, Tag Manager och Data Studio, Sprout Social, Mailchimp, Agera affärssystem och Asana projekthantering. Du behärskar rapportering och analys från implementering till optimering. Och har kompetens inom SEO, SEM, Google Ads och Facebook Ads.

Att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift är ett krav. Du har god förmåga att kommunicera med såväl kunder som partners, och lätt för att bygga nätverk.

Branscherfarenhet och kunskaper inom gaming/e-sport i allmänhet är meriterande. Vi värdesätter att man har insikt i de sociala plattformar där vår målgrupp finns.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen bör du vara prestigelös och inte rädd för att hugga i där det behövs, men samtidigt analytisk och organiserad. Du är mål- och kvalitetsmedveten och arbetar självständigt, drivande och engagerat, samtidigt som du trivs med att arbeta tillsammans med andra och har lätt att skapa förtroende och goda relationer.

Xtrfy är ett ungt, växande företag med framtiden för sig. Vi är ett litet team med stora ambitioner och du har alla möjligheter att påverka vägen framåt inom ditt område. Utöver marknadsmässig lön erbjuder vi friskvårdsbidrag, förmånligt pensionsavtal och kul på jobbet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, och börjar träffa lämpliga kandidater så snart som möjligt.

Tjänsten är placerad i Landskrona. Skicka din ansökan och eventuella frågor om tjänsten till Joakim Jansson, VD: joakim.jansson@xtrfy.com. Skriv ”Digital Marketing Specialist” i ämnesraden.

Vi ser fram emot att höra från dig!

We use cookies to improve your experience. By your continued use of this site, you accept our cookies and privacy policies.Read More »