2 April, 2020

Xtrfy söker Supply Chain Manager

[TJÄNSTEN ÄR TILLSATT]

Xtrfy växer och till vårt kontor i Landskrona söker vi nu en Supply Chain Manager.

Om oss
Xtrfy är specialister på gamingutrustning. Alla våra produkter bygger på samma viktiga komponent: erfarenhet. Vår utrustning kan hittas hos butiker i ett tjugotal länder och i vår egen webbshop. Vi utvecklas ständigt och i takt med att verksamheten växer behöver vi ta ett större grepp om våra flöden och processer, och därför söker vi nu en Supply Chain Manager.

Arbetsuppgifter
Som Supply Chain Manager kommer du att ansvara för företagets produktflöden. Såväl från fabrik till vårt lager som från kundorder till leverans.

Inköp/produktion
Tillsammans med försäljningsavdelningen och utvecklingsavdelningen sätter du upp planering och prognostisering inom inköp. Du beställer från fabrikerna och planerar själva produktionen. Här kan även resor till våra fabriker förekomma vid produktionsstarter, för att effektivisera delar av produktionen på plats. Idag är större delen av vår produktion förlagd i Kina. Du tar även fram och genomför inköps- och leverantörsstrategier, och arbetar med identifiering och realisering av inköpsrelaterade besparingar.

Kvalitetskontroll
Du har ansvar för kvaliteten på de produkter som vi tillverkar, ser över rutiner kring kontroller på godset och identifierar eventuella förbättringsområden.

Leveranser
Tillsammans med lager- och logistikavdelningen fokuserar du på förbättring och förädling av processer till kunderna. Du vidareutvecklar processer för global logistikplanering, dvs. matchar kunders behov med försörjning från vår egen tillverkning och externa leverantörer. Vi arbetar idag med bland annat DHL och Schenker.

Övrigt
Du hjälper dina medarbetare och driver Supply Chain Management på ett sätt som optimerar lönsamhet samt fokuserar på kunden.

Du rapporterar till företagets VD. Rollen innebär ett nära samarbete med företagets samtliga delar och du kommer att genomföra nödvändiga åtgärder för att nå ett optimalt resultat inom ditt ansvarsområde.

Kompetenser och erfarenhet
Vi tror att du har en akademisk utbildning, företrädesvis som Civilingenjör eller Civilekonom, och en inriktning mot Supply chain/inköp är starkt meriterande. Alternativt har du flera års erfarenhet inom likvärdigt arbete, med fördel inom tillverkande industri och gärna inom IT-/teknikbranschen.

Idag arbetar vi i följande miljöer: Microsoft Office, Agera affärssystem, Asana projekthantering, Google Mail, Dropbox. Du bör hantera Excel obehindrat.

Att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift är ett krav. Ytterligare språk är meriterande eftersom vi arbetar globalt.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen bör du vara prestigelös och inte rädd för att hugga i där det behövs, men samtidigt analytisk och organiserad. Du är mål- och kvalitetsmedveten och arbetar självständigt, drivande och engagerat. Du har en förmåga att bygga professionella nätverk, trivs med att arbeta tillsammans med andra och har lätt att skapa förtroende och goda relationer – samtidigt som du är van vid att förhandla.

Xtrfy är ett ungt, växande företag med framtiden för sig. Vi är ett litet team med stora ambitioner och du har alla möjligheter att påverka vägen framåt inom ditt område.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, och börjar träffa lämpliga kandidater så snart som möjligt.

Skicka din ansökan och eventuella frågor om tjänsten till Joakim Jansson, VD: joakim.jansson@xtrfy.com. Skriv ”Supply Chain Manager” i ämnesraden.

Vi ser fram emot att höra från dig!

We use cookies to improve your experience. By your continued use of this site, you accept our cookies and privacy policies.Read More »